Home 
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register
> Jensen Healey & Jensen GT Tech > Engine & Transmission > runs very bad when engine

 Moderated by: Greg Fletcher
New Topic Reply Printer Friendly
runs very bad when engine  Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: 04-05-2011 06:39 am
  PM Quote Reply
1st Post
lonnie
Member
 

Joined: 04-03-2011
Location:  
Posts: 4
Status: 
Offline
After driving for about 1/2 hour engine stalls and cant drive very fast.

Back fires too    what should i check

Back To Top PM Quote Reply  

 Posted: 04-06-2011 02:19 pm
  PM Quote Reply
2nd Post
Brett Gibson JH5 20497
Member
 

Joined: 03-17-2005
Location: Hilton, New York USA
Posts: 713
Status: 
Offline
sounds like you need get the timing set, go thru the ignition and making sure what you have is good and in working order, plugs, points, wire's, cap rotor, good grounds etc etc. then if you still are having trouble check the condition of the carbs maybe it's time for a rebuild.

Brett  

Back To Top PM Quote Reply

 Posted: 04-06-2011 08:00 pm
  PM Quote Reply
3rd Post
dwalls1
Member
 

Joined: 04-11-2008
Location: Bloomfield, New Mexico USA
Posts: 204
Status: 
Offline
If this repeats itself after a cooling off. ie runs ok for 1/2 hour then stalls etc. I would check the fuel pump and fuel filter.

Back To Top PM Quote Reply  

 Posted: 04-06-2011 08:59 pm
  PM Quote Reply
4th Post
lonnie
Member
 

Joined: 04-03-2011
Location:  
Posts: 4
Status: 
Offline
you happen to know where the tube coming from the back carb  i think its from the manifold   the tubeis hanging and cant seem to find a place to hook it up to. Also on my distrubtor there is a rubber 90degree rubber and nothing attached to it.

thanks for your help

Back To Top PM Quote Reply

Current time is 02:43 am  
> Jensen Healey & Jensen GT Tech > Engine & Transmission > runs very bad when engine Top




UltraBB 1.172 Copyright © 2007-2011 Data 1 Systems